Vergelijk APK Keuring en plan direct online afspraak

Vergelijk hier de top 3 aanbieders voor de APK keuring van uw auto. Selecteer de aanbieder naar wens en u wordt doorgestuurd naar de website, waar u direct online een afspraak kunt plannen in een vestiging bij u in de buurt.

kwik-fit.nl

€ 2995

Kwikfit Logo

182 vestigingen

7.45 extra korting met actiecode: 46XTB7VF3

Door 75% gekozen

Prijs inclusief verplichte afmeldkosten en EOBD

Plan afspraak

profile.nl

€ 2995

Profile Logo

180 vestigingen

Gratis in combinatie met een Grote onderhoudsbeurt

In filiaal betalen

Door 15% gekozen

Plan afspraak

Renault.nl

€ 2995

Reanault Logo

160 vestigingen

Betalen in filiaal

Door 10% gekozen

Plan afspraak


imgres


Voordelen:
1. RDW-erkend
2. Online apk inplannen op datum van voorkeur
3. Altijd een APK keuring in de buurt

Check vervaldatum apk keuring
Wil je weten wanneer je auto gekeurd moet worden, controleer dan de vervaldatum voor je auto. Het moment dat de auto gekeurd moet worden hangt van een aantal zaken af. Gaat het om een benzine- of dieselauto? Wanneer is de auto op naam gezet? Wat is het bouwjaar van de auto? En wanneer is de auto voor het laatst gekeurd? Lees alles over de regelgeving van de apk-keuring.

 Lees meer over de apk keuring

Apk keuring vergelijken
Op deze website kun je eenvoudig de top 3 aanbieders van apk keuringen vergelijken. Vervolgens selecteer je de aanbieder die je het best bij je past. Je kunt de keuring vergelijken op de kosten van de apk-keuring, het aantal vestigingen dat de aanbieder heeft en de betalingswijze voor het online boeken van de apk keuring.

De keuring online boeken
Tegenwoordig kun je de apk heel eenvoudig online boeken op de datum en tijdstip die jou het beste uitkomt. Dat is wel zo handig en hoef je niet te wachten tot de garage van de apk telefonisch bereikbaar is. Vervolgens kun je er voor kiezen om het bedrag gelijk online te betalen of deze pas op locatie te betalen.