APK-Keuring Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter Logo

Met 187 vestigingen in Nederland is Profile Tyrecenter een grote Nederlandse aanbieder van APK-Keuringen. Ook al doet de naam anders vermoeden, bij Profile Tyrecenter kunnen consumenten voor vrijwel al het auto-onderhoud en ook voor een APK-Keuring terecht.

De APK-Keuringen worden bij Profile Tyrecenter uitgevoerd door RDW erkende keurmeesters. De keuringen kunnen eenvoudig ingepland worden via de website van Profile Tyrecenter. Na het ingeven van het kenteken en de geschatte kilometerstand kan de gewenste service gekozen worden. Bij Profile Tyrecenter kan de APK-Keuring eenvoudig gecombineerd worden met een grote of kleine beurt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de APK-Keuring te combineren met een bandenwissel. Dit heeft als voordeel dat meerdere werkzaamheden op een dag uitgevoerd kunnen worden en de klant de auto niet meerdere dagen kwijt is. De APK keuring met eventuele additionele werkzaamheden kan gepland worden in de vestiging, datum en zelfs tijdstip naar keuze.

Profile Tyrecenter is sinds 1989 actief in Nederland. Het grote verschil met bijvoorbeeld Kwik-Fit en Euromaster is dat Profile Tyrecenter een franhise formule is. Dat wil zeggen dat de vestigingen gerund worden door lokale ondernemers.

Butoon vergelijk apk