APK Keuring Euromaster

 

Euromaster Logo
Euromaster is een van Nederlands’ grootste APK-keuringsstations. U kunt er dan ook van uit gaan dat uw auto in goede handen is  voor een APK keuring bij Euromaster.

Euromaster is RDW-erkend. Dat wil zeggen dat de APK keurmeesters van door de RDW bevoegd zijn voor het keuren van een voertuig. De uitgevoerde apk keuring wordt overigens steekproefsgewijs door het RDW gekeurd. Dit om te controleren of de keurmeesters hun werk goed uitvoeren. Wanneer dit niet het geval is wordt de bevoegdheid om te keuren afgenomen.

Over apk keuring Euromaster
Er zijn 101 vestigingen van Euromaster in Nederland. Normaal gesproken kan de apk keuring in iedere vestiging gekeurd worden. Via de website van Euromaster kan een apk keuring eenvoudig online ingepland worden op de datum, het tijdstip en in de vestiging naar keuze. In principe duurt de apk keuring ongeveer drie kwartier tot een uur, maar als het gevolg van een steekproef  de RDW kan dit oplopen naar ongeveer 2 uur. Een steekproef vindt bij ongeveer 3% van de APK-Keuringen plaats. Het is ook mogelijk
om de apk keuring te combineren met klein-onderhoud of een oliewissel.

Over Euromaster
Euromaster is een internationale organisatie en is goed vertegenwoordigd in andere Europese landen zoals in Frankrijk (409 vestigingen) Duitsland (332 vestigingen), Groot Brittannie (357 vestigingen) en Spanje (351 vestigingen). Euromaster maakt deel uit van Michelin.

Butoon vergelijk apk